Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το κίνητρο ενός "killer"!

Ο Παναθηναϊκός έχει τη τύχη εκτός από τη "δίψα" για διάκριση στο πρωτάθλημα,να διαθέτει και τον καλύτερο επιθετικό της Superleague,ο οποίος δίνει τη δική του ξεχωριστή "μάχη" για να φτάσει στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ...



Από τον Ιούλιο του 2011,όταν και οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο,ο κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού-εκτός από την ίδια την ομάδα του Τριφυλλιού-έχασε την ευτυχία να διαθέτει ο αγαπημένος του σύλλογος έναν top class επιθετικό και...εραστή των διχτυών!
Οι διάφοροι...Τοτσέδες που ήρθαν στη μετά-Σισέ εποχή παρά το όποιο φιλότιμο-τυχόν-είχαν δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να ηγηθούν των Πρασίνων και με τα δικά τους γκολ να φτάσουν τον ΠΑΟ στην επίτευξη των στόχων του.

Μέχρι που φτάσαμε σε έναν άλλον...Ιούλιο.Αυτόν του 2013 όταν και μετά την πολυήμερη "κάψα" του Γιάννη Αναστασίου,υπέγραψε στο Παναθηναϊκό ο προικισμένος-μα και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς-Μάρκους Μπεργκ.
Ο Σουηδός με το "καλημέρα" του Πρωταθλήματος έδειξε ποιος είναι και με τη συνεχή βελτίωσή τόσο του ίδιου όσο και όλης της ομάδας έχει καταφέρει να βοηθήσει στα μέγιστα το Τριφύλλι με σημαντικά γκολ,αλλά και με τις πολύτιμες ασίστ του!

Τώρα που η κανονική διάρκεια της Superleague φτάνει στο τέλος της και με τα...σπουδαία ουσιαστικά να είναι μπροστά,ο Μπεργκ έχει το δικό του σπουδαίο κίνητρο.Έχοντας ήδη καταφέρει αρκετά μέσα στη σεζόν(15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις συν 6 ασίστ και κλήση στην Εθνική Σουηδίας),ο Μάρκους θέλει να βοηθήσει το Παναθηναϊκό να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ,να κατακτήσει το Κύπελλο και φυσικά επιθυμεί και ο ίδιος μια επιβράβευση που του αξίζει γιατί είναι ο καλύτερος και πληρέστερος φορ στην Ελλάδα:το τίτλο του πρώτου σκόρερ!
Ποιος αμφιβάλλει ότι θα το καταφέρει κι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου