Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Κερδίζοντας,τους έχει πάρει όλους!

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός νικήσει απόψε τον Ατρόμητο,θα έχει ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας κερδίσει τους πάντες φέτος!



Νεανική ομάδα,άπειρη,ανώριμη,με χαμηλό ταβάνι κτλ.,κτλ..
Και τι δεν ακούγαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για το φετινό Παναθηναϊκό που σύμφωνα με αρκετούς "ειδικούς" θα ακολουθούσε τη πορεία της ΑΕΚ...
Φυσικά,όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά το Τριφύλλι του Γιάννη Αναστασίου έχει κερδίσει κολακευτικά σχόλια εκτός από το κόσμο και τους ανθρώπους του και από πολλούς αντιπάλους(απλά διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν το τελευταίο τριήμερο οι Ματζουράκης,Βεργέτης,Ταυλαρίδης...)για τη πορεία του έως τώρα.

Παρόλο αυτά πέραν από το πρωταθλητισμό(1ος στη βαθμολογία του β'γύρου!)που κάνουν οι Πράσινοι μέσα στο 2014,έχουν καταφέρει και κάτι άλλο αξιοθαύμαστο:'Εχουν κερδίσει-πλην του Ατρομήτου με τον οποίο παίζουν σήμερα-όλες τις άλλες ομάδες της Superleague!
Όσους δεν κέρδισε το Τριφύλλι στο πρώτο γύρο(π.χ.ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ,Απόλλων και άλλους) τους πήρε στη δεύτερη στροφή και αρκετούς με τρόπο...εντυπωσιακό!

Μάλιστα,ορισμένες ομάδες ο Παναθηναϊκός τις έχει κερδίσει και 2 φορές φέτος(Άρη,ΠΑΣ Γιάννινα,Καλλονή),και το παραπάνω επίτευγμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς πως οι Πράσινοι δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος ούτε τη χρονιά του τελευταίου νταμπλ το 2010(π.χ. τότε η ομάδα των Τεν Κάτε/Νιόπλια δεν κατάφερε να επικρατήσει της Καβάλας και του Ολυμπιακού καμία φορά).

Όλα αυτά βέβαια για να έχουν αξία θα πρέπει σήμερα το απόγευμα ο Μπεργκ και η παρέα του να κερδίσουν μέσα στο Περιστέρι στο οποίο πάντως έχουν και καλή παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου