Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Διαλύστε τους!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσφέρει θέαμα και ουσία στον κόσμο του κόντρα στον Λεβαδειακό (19:00, NS4), αλλά κοιτάει και τη βαθμολογία των πλέι οφ.


Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή αν ξεκινούσαν τώρα τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα είχε 2 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος 1, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης κανέναν.

Αν το τριφύλλι νικήσει τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ δεν επικρατήσει επί του Ατρομήτου τότε θα βρεθεί ξανά ισόβαθμος με τους Θεσσαλονικείς.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή. Δεξί μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος και αριστερό ο Νάνο.

Το αμυντικό χαφ θα αποτελέσει ο Τάσος Λαγός έχοντας δίπλα στου στη μεσαία γραμμή τους Πράνιτς, Αμπέιντ. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπεργκ, Πέτριτς και Ατζαγκούν, ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου