Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΒΡΑΧΟΣ!»


Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Πορτογαλία,ο αμυντικός της Πόρτο,Ενρίκε Σερένο,βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!


Πρώτο για ακόμα μια φορά στην εγκυρότητα αποδυκνύεται το Greentime,αφού ΜΟΝΟ αυτό σας μεταφέρει αποκλειστικά όλα τα δεδομένα σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Ενρίκε Σερένο στο ΠΑΟ.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει καιρό,ο Ζεσουάλδο Φερέιρα,έχει δώσει μια λίστα με ονόματα στους ανθρώπους της διοίκησης,προκειμένου να εξεταστεί,και να κάνει επιτέλους η ομάδα τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται διάφορα ονόματα αμυντικών-κυρίως-,και μεταξύ άλλων,ένα από αυτά φαίνεται να είναι και ο Σερένο της Πόρτο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα,είχε παίκτη το Πορτογάλο αμυντικό όταν ήταν προπονητής της Πόρτο και τον ξέρει καλά.Έχει εισηγηθεί θετικά τη μεταγραφή του,και σύμφωνα με πληροφορίες και πορτογαλικά δημοσιεύματα,αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα.

Ο…"Πορτογάλος βράχος" όπως αποκαλείτε είναι κοντά στο Τριφύλλι και πιθανότατα τις επόμενες ώρες να έχουμε την οριστικοποίηση της μεταγραφής!

Ο Ενρίκε Σερένο αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.Έχει καλό βιογραφικό αφού έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη Πόρτο και σίγουρα θα δώσει μεγάλη ποιότητα στους Πράσινους σε περίπτωση που έρθει.

Κάτι που μοιάζει πλέον πιθανό…!

2 σχόλια: