Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σαν να μην έγινε!

Παίκτες και προπονητής οφείλουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ,προκειμένου να "γκαζώσουν" και να αρχίσουν νέο νικηφόρο σερί,ξεκινώντας από τον Απόλλωνα.



Η αλήθεια είναι πως ο πρώτος στόχος δεν επετεύχθη χθες το απόγευμα για τον ΠΑΟ στο "Γεντί Κουλέ".Παρότι όλοι στο πράσινο "στρατόπεδο" υποστήριζαν πως η ομάδα πρέπει να πάει δυνατά και να "σφραγίσει" τη πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου,η απόδοση των ποδοσφαιριστών διέψευσε τις...προθέσεις και τώρα το Τριφύλλι πρέπει να κοιτάξει μπροστά.
Επειδή όμως ο επαναληπτικός με τους Κρητικούς αργεί(Μ.Τετάρτη),οι "πράσινοι" οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.
Και όπου "μπροστά",βάλτε τη δύσκολη συνέχεια για το Παναθηναϊκό.

Αρχικά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υπάρχει το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο,όπου οι "τριφυλλοφόροι" οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες και-κυρίως-στις καλές εμφανίσεις.Είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές της "Ελαφράς Ταξιαρχείας" θα μπουν στο χορτάρι του "Απ.Νικολαϊδης" με το...μαχαίρι στα δόντια αφού παίζουν ένα από τα τελευταία "χαρτιά" για την παραμονή τους,όμως ο Παναθηναϊκός-όπως έκανε και με τον Άρη-οφείλει να μην...προβεί σε "χάρες".

Ήδη στα αποδυτήρια υπάρχει η πεποίθηση και η απόφαση για δυναμική επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το Σάββατο πρέπει να γίνει η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου