Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εδώ να μείνεις!

Παίκτης του Παναθηναϊκού,θα συνεχίσει να είναι σχεδόν σίγουρα και τη νέα σεζόν,ο Κώστας Κατσουράνης!



Σε συμφωνία καταλήγουν όπως όλα δείχνουν,οι διαπραγματεύσεις,ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κατσουράνη.

Η πλευρά του "Κατσούρ" φαίνεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Τριφυλλιού,να μειώσει το χρηματικό μέρους του συμβολαίου του,το οποίο θα είναι κατά 50% χαμηλότερο όσον αφορά τις απολαβές του παίκτη.

Εχθές Πέμπτη,ο μάνατζερ του έμπειρου μέσου,Γιάννης Εμμανουηλίδης,συναντήθηκε με τον Κώστα Ελυθεράκη,και όπως υποστηρίχθηκε έφτασαν στη τελική συμφωνία!

Οι απολαβές του παίκτη δεν θα έγιναν ακόμα ευρέως γνωστές,παρόλο αυτά υπολογίζεται ότι θα μειωθούν στο μισό,και αυτό που ξέρουμε και σας μεταφέρουμε,είναι ότι για τη νέα σεζόν,τα μπόνους του έμπειρου μέσου,επίσης "έπεσαν" πολύ.

Μάλιστα,όπως ακούστηκε,ο Κατσουράνης δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο,και επίσης θα συναινέσει και σε έναν διακανονισμό,με τον οποίο θα τονίζεται ότι ο 33χρονος παίκτης υπάρχει πιθανότητα να λάβει μέρος των χρημάτων του,και μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.

Το σημαντικό πάντως είναι πως ο Πατρινός μέσος θα παραμείνει στο σύλλογο,κάτι που μετά τις πολλές αποχωρήσεις φάνταζε αναγκαίο,προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Και μιας και μιλήσαμε για εμπειρία,και ο Γιώργος Καραγκούνης θα παραμείνει όπως φαίνεται στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό,για ακόμα 1 ή 2 χρόνια,με την οριστική υπογραφή του νέου συμβολαίου του και τις ανακοινώσεις να έρχονται,μάλλον τη Δευτέρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου