Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ήρθε για να υπογράψει!

Διαβάστε αποκλειστικά από το Greentime,τις εξελίξεις σχετικά με τη 5η μεταγραφή της ομάδας,η οποία θα είναι ο διεθνής Αργεντινός Μάνουελ Βελάθκεθ!



Όπως πάρα πολύ σωστά σας ενημέρωσε τη Παρασκευή το μεσημέρι το Greentime,ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού στόπερ,Χοσέ Μανουέλ Βελάθκεθ.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ιντεπεντιέντε,προσγειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο "Ελ.Βενιζέλος",προκειμένου να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού!

Ο 22 ετών κεντρικός αμυντικός ήρθε με πτήση από τη Βενεζουέλα,μέσω Παρισιού,έχοντας μαζί του πολλές αποσκευές,κάτι που "μαρτύρησε" ξεκάθαρα τις προθέσεις του...

Ο Βελάθκεθ,ήταν φανερά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις των πραγμάτων,και κατευθείαν από το αεροδρόμιο,πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.
Αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο(μάλλον τριετίας)με το Τριφύλλι.



Αν όλα πάνε καλά ο διεθνής Αργεντινός(έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Ανδρών),τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην ομάδα,και θα "πετάξει" για την Αυστρία,όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου