Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μένει ο "Πετρογκολ",όλα πιθανά με Βύντρα

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται να είναι οι επαφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πετρόπουλο.-Την άλλη εβδομάδα ίσως το ραντεβού με Βύντρα.


Κάτοικος Παιανίας για αρκετά ακόμη χρόνια αναμένεται να παραμείνει ο Αντώνης Πετρόπουλος.Ο υψηλόσωμος επιθετικός,βρίσκεται αρκετά κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό(το οποίο λήγει 31.12.2012),κάτι που φάνηκε και από το κλίμα που υπήρχε στη σημερινή συνάντηση,μεταξύ του μάνατζερ του 26χρονου επιθετικού Γιάννη Γλύκου,και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας,Κώστα Ελευθεράκη.

Ο Ελευθεράκης,μετέφερε στον εκπρόσωπο του "Πετρογκολ" τη πρόταση της ομάδας για ανανέωση,η οποία είναι για δυόμιση ακόμα χρόνια,με παρόμοιες περίπου απολαβές.

Ο Γιάννης Γλύκος φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος,και εξέφρασε και στο Κώστα Ελευθεράκη την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και ο πελάτης του θα ανανεώσει σύντομα.

Στο μεταξύ στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι και το όνομα του Λουκά Βύντρα.
Οι ιθύνοντες της ομάδας,έχουν σκοπό να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με τη πλευρά του παίκτη προκειμένου να δουν αν ο έμπειρος αμυντικός,είναι πρόθυμος να δεχτεί και αυτός μείωση στο συμβόλαιό του και να παραμείνει.
Ακόμα,οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη στο Τριφύλλι είναι 50-50 αφού δεν έχει γίνει κάποια επαφή,και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα,στο επικείμενο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως να τονίσουμε,πως αν ο παίκτης δεν δεχτεί τη μείωση,τότε όλα είναι πιθανά.
Ακόμα και μια λύση συμβολαίου...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου