Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σενάριο για Καράμπελα!

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες,ο Νίκος Καράμπελας φαίνεται να εξετάζεται από το Παναθηναϊκό!



Οι πιθανότητες παραμονής του Σπυρόπουλου στην ομάδα,καθημερινά μειώνονται όλο και περισσότερο.Όπως διαβάσατε και προηγουμένως στο Greentime,ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ,και να τη σκέφτεται σοβαρά.
Ο 28χρονος μπακ,δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι τη προοπτική να παραμείνει στο Παναθηναϊκό και να ανανεώσει-και λόγω μείωσης-και είναι ξεκάθαρο πως επιδιώκει μια μεταγραφή στο εξωτερικό,αν τελικά δεν πάει στη Κύπρο.

Με αυτές τις εξελίξεις λοιπόν,και αν όντως τα πράγματα πάνε έτσι και ο Σπυρόπουλος αποχωρήσει,τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει φουλ για μεταγραφή αριστερού μπακ άμεσα.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί γι’αυτή τη θέση,όμως τις τελευταίες ώρες ένα «ακραίο» σενάριο έχει διαρρεύσει!
Ο λόγος για το Νίκο Καράμπελα της ΑΕΚ.Σύμφωνα με διάφορες φημολογίες,ο Έλληνας μπακ της «Ένωσης» εξετάζεται από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού και είναι πιθανό σύντομα να εκδηλωθεί ενδιαφέρον!

Να θυμίσουμε ότι ο Καράμπελας αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες  προσφυγή κατά της ΑΕΚ ζητώντας τα δεδουλευμένα του από την ομάδα,και είναι πολύ πιθανό να μείνει και ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους».Γεγονός που αν γίνει,κάνει όντως τη περίπτωσή του ενδιαφέρουσα.

Να θυμίσουμε βεβαίως πως για την θέση του αριστερού μπακ,έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Εντιμάρ,Τζαβέλλα,αλλά και του Άντι(σχετικό άρθρο από το Greentime),που αγωνίστηκε τη περασμένη σεζόν στο Παναιτωλικό.
  
  • Στο μεταξύ προς «διαζύγιο» πάει το θέμα με τον Γιώργο Ιωαννίδη.Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον νεαρό αριστερό μπακ και μπορεί πολύ σύντομα αναμένεται να μέινει ελεύθερος από το Παναθηναϊκό ή αλλιώς να παραχωρηθεί δανεικός.Άρα,καθ’όπως φαίνεται το πλάνο για τη θέση του αριστερού μπακ,έχει για βασικό το Νίκο Σπυρόπουλο ή εφόσον αποχωρήσει μια μεταγραφή,και για back up του,τον νεαρό Χουχούμη που υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο,αν και εφόσον φυσικά,ο μικρός ικανοποιήσει το Φερέιρα στη προετοιμασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου