Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα είναι μόνος του!

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που θα βαφτεί «πράσινη» για ακόμα μια φορά.


Τον κόσμο στο πλευρό του θα έχει σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Η πράσινη ΠΑΕ ζήτησε και πήρε εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που για ακόμα μια φορά θα «βαφτεί» με πράσινο χρώμα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την Απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε για τους φιλάθλους της εισιτήρια, που αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που τυχόν θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα καλούνται να το κάνουν μεμονωμένα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου