Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ικανοποίηση και..ντέρμπι!


Το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα παίρνει το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Παρά τη "μίνι" ταλαιπωρία της επιστροφής, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, απόρροια της νίκης με 3-1, η οποία συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο ήταν ικανοποιημένοι και αυτό αποτυπωνόταν στα πρόσωπα τους μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

Δεν έλειψαν και τα αποθεωτικά πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των δύο ασίστ και του γκολ που σημείωσε. Το ίδιο συνέβη και με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, αφού ο βραχύσωμος Νιγηριανός δέχτηκε κολακευτικά σχόλια για την κίνηση του στο τέρμα που σημείωσε στο 1-2.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει προγραμματίσει αποθεραπεία για όσους έπαιξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τη Βέροια και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Την Τρίτη θα παραχωρήσει ρεπό, ώστε μετά από τα σερί ματς της προηγούμενης εβδομάδας, να δοθεί η δυνατότητα για ξεκούραση και ψυχολογική αποφόρτιση.

Πάντως, το απόγευμα της Δευτέρας τα περισσότερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσουν το μπασκετικό ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου