Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μικρά μικρά της επικαιρότητας...

Συνήθως γράφω για κάποιο γεγονός της αθλητικής επικαιρότητας και το σχολιάζω,όμως σήμερα είναι η μέρα που θα σχολιάσω περιεκτικά μικρά πραγματάκια των τελευταίων ημερών...



Πολλά και διάφορα γίνονται καθημερινά στο χώρο του αθλητισμού-και όχι μόνο φυσικά-τα οποία είναι δεδομένο πως αξίζουν και δέχονται διάφορα σχόλια.
Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά ωραία γεγονότα:

Μπαϊράμι
Παρουσιάστηκε και επίσημα τελικά από το Παναθηναϊκό ο Εμίρ Μπαϊράμι,και πρόσεξα με πολύ ενδιαφέρον τις δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίασή του.
Όποτε μίλαγε ο Εμίρ ήταν ξεκάθαρο πως αυτό που θέλει πιο πολύ από τίποτα άλλο είναι η επιστροφή στην εθνική Σουηδίας.Λογικό φυσικά,αν και έδειξε να μη γνωρίζει ιδιαίτερα πολλά πράγματα από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Φάνηκε ορεξάτος και έτοιμος όμως να δείξει την αξία του.-Αυτό είναι καλό και ελπιδοφόρο.



ΟΦΗ
Ασχολήθηκα πάρα πολύ με το θέμα των αδειοδοτήσεων φέτος,και μπορώ να πω με μεγάλη ικανοποίηση πως σε σχέση με πέρυσι τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα φέτος-μέχρι στιγμής τουλάχιστον-.Σε πρωτοβάθμιο επίπεδο οι μισές ομάδες "κόπηκαν",αλλά εν συνεχεία η κατάσταση βελτιώθηκε.Ο ΠΑΣ και ο ΠΑΟ χορηγήθηκαν την άδεια τη προηγούμενη εβδομάδα,ενώ ο ΟΦΗ τα κατάφερε εχθές και για μια ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι είχε 12-13 επαγγελματίες,να έχει τώρα την άδεια-και όλα τα πλεονεκτήματά της-είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.Περιμένω από την ομάδα του Ηρακλείου καλό πρωτάθλημα τη σεζόν που μας έρχεται.
Προπονητή καλό έχει(Δερμιτζάκης),το βασικό κορμό των παικτών του φαίνεται να το κρατάει(Παπάζογλου,Κουτσιανικούλης,Σαρ,Περογαμβράκης κτλ.) και με κάποιες καλές προσθήκες(ένα τερματοφύλακα,έναν μέσο κι έναν ακραίο must) θα είναι έτοιμος για μεγάλα κατορθώματα...



Νταμπίζας
Πολλά ακούστηκαν κατά τη πρόσληψη του Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή-όχι άδικα,γιατί με τόσα που έγιναν τους τελευταίους μήνες στο Τριφύλλι δεν πρέπει να "τσιτώνεται" ο κόσμος.Ο Νικόλας κατά τη γνώμη μου δεν φταίει σε τίποτα και ούτε πρέπει να τα ακούει συνεχώς.
Παρόλο αυτά έχω την εντύπωση πως στη συνέντευξη που έδωσε κατά τη παρουσίασή του τα πήγε περίφημα.Επαγγελματίας είναι,απ'τη δουλειά του θα κριθεί...



Πάμπλο
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως-με απόσταση...χιλιομέτρων από το δεύτερο-είναι η επικείμενη επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στο ΠΑΟΚ.
Επιλογή σωστή ή λάθος;-Ακόμα δεν ξέρω!Θα δείξει βέβαια,πάντως αυτή η κίνηση του Σαββίδη είτε θα τον δοξάσει,είτε θα του γυρίσει μπούμερανγκ.
Το comeback του Πάμπλο σαν θεωρία ακούγεται καλή,αλλά θυμίζει και λίγο τις γιαγιάδες που παίρνουν παγωτό στα εγγόνια τους για να μη κλαίνε,ενώ μέχρι πριν από 2 λεπτά δεν τους το δίνανε...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου