Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Ανανέωσε ο Κλάους στο ΠΑΟΚ!Φήμες ότι υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νίκησε και πάει Ευρώπη(;)

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κέρδισε στο μπαράζ την Ξάνθη με 3-0 και περιμένει.Εκπληκτικό γκολο Φιγκερόα,εξαιρετικός ο Ζέκα!


Το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ήταν καλύτερο από τους Θρακιώτες και πήρε μαι δίκαιη νίκη με 3-0,πολύ καλοί ήταν οι Φιγκερόα,Ζέκα,Ντίνας,Μπαρμπαρούσης και Λαγός,έσωσε πάνω στην γραμμή γκολ ο Τριανταφυλλόπουλος,ενώ το σκορ ήταν στο 1-0...

Ο Γιάννης Βονόρτας παρέταξε τον Παναθηναϊκό με το γνωστό 4-2-3-1, έχοντας τον Λαγό δίπλα από τον Σο στον άξονα, τον Ζέκα μπροστά τους, τον Ντίνα αριστερά και τον Μπαρμπαρούση δεξιά.

Ωστόσο, τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι «πράσινοι» φάνηκε να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, η οποία δεν έφτανε με αξιώσεις στην τριάδα των μεσοεπιθετικών και πολύ περισσότερο στον Φιγκερόα.

Έτσι, η Ξάνθη είχε τον έλεγχο, όμως με την συμπλήρωση 20 λεπτών, το «τριφύλλι» άρχισε να ζωηρεύει… Αυτό προέκυψε τόσο από τις πρωτοβουλίες που έπαιρνε ο Ζέκα, όσο και από την ενεργοποίηση του Ντίνα και του Μπαρμπαρούση… Έτσι, η ακριτική ομάδα που αναπτυσσόταν κυρίως από αριστερά με τον Μαρσέλο, άρχισε να παραχωρεί χώρο στον Παναθηναϊκό, που στο 27ο λεπτό το εκμεταλλεύτηκε με τον Ζέκα που άνοιξε το σκορ.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους είτε στην φάση με το δοκάρι του Μπαρμπαρούση, είτε σε αυτή με το σουτ του Σο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως το πλεονέκτημα τους αυξήθηκε εκτός από το σκορ και σε αριθμητικό επίπεδο, από την δικαιολογημένη αποβολή του Ντιέ.

Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να αντικαταστήσει τον Μαρίν με τον Ντάνι, ωστόσο την μεγάλη του ευκαιρία την είχε με τον Μαρσέλο στο 60’, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε. Έτσι, ένα λεπτό αργότερα ο Ζέκα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για τον Παναθηναϊκού, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στα υπολειπόμενα λεπτά. Το κερασάκι στην… τούρτα όμως, το έβαλε ο Φιγκερόα με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 76’, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου